fbpx

Viser alle 16 resultater

Stemningsfulde, lærerige plakater med børnesange – Den bedste barsels- og dåbsgave. Vælg mellem alle disse plakater med børnesange. Jeg laver løbende nye, så hold øje med siden. Snak om dyr og planter, find musen. Også til daginstitutioner, indskoling. Lav din egen sangvæg, så inviterer den til at synge og snakke. – Illustreret af mig, Anne Birgitte Andersen. 

50,00 kr.70,00 kr. inkl. moms
200,00 kr. inkl. moms
Tilbud
Original price was: 150,00 kr..Current price is: 75,00 kr.. inkl. moms
200,00 kr. inkl. moms
100,00 kr.200,00 kr. inkl. moms
200,00 kr. inkl. moms
200,00 kr. inkl. moms
200,00 kr. inkl. moms

Stemningsfulde børneplakater

Dejlige stemningsfulde børneplakater med alle de kendte sange. plakatsangene fås i A2-format (59,4 x 42 cm). Alle illustrationerne er lavet af Anne Birgitte Andersen.

Giv en børnesang i barnedåbsgave

Mangler du en gave til barnedåb, barselsgave eller til bedsteforældrene, så er det oplagt med sangplakat, med en sang, som vi alle kan synge. Sangplakaterne er også ideelle til daginstitutioner og indskolingen. Og nu nærmer vi os julen. Så er det da lige julegaven til de små, der har alt.

Lærerige plakatsange for børn

Sangplakaterne er oplagte at på opdagelse i sammen med børn – find fx musen, snak om illustrationer og syng sangen sammen. Der er megen læring i sangplakaterne. Hvordan ser de forskellige planter og dyr ud – landskab og kirkeklokker mm. Sangplakaterne motiverer børnene til at synge for hinanden. Og børn elsker at høre eller synge den samme sang igen og igen. Det giver en tryghed, hvis man fx slutter dagen af med en sang. Når børn og voksne synger sammen, bliver man også knyttet tættere sammen – også med bedsteforældre. Der er både godnat-sange, eller vuggeviser, men der er også godmorgen-sange eller midt på dagen-sange. Alle er illustrer ud fra kendte børnesange Vi får alle energi af at synge sammen, vi bliver glade, samtidig med at fællesskabet styrkes – både i hjemme i familien, men også i daginstitutionen, skolen, fritidsaktiviteter mm. Vi får en kulturel forståelse for vores traditioner og historier. Børns indlærings- og koncentrationsevne øges også.

Lav en 'sangvæg' som plakatvæg til børneværelset

Der er mange måder, du kan indrette børneværelset på. Sangplakaterne egner sig både til at hænge alene, over puslebordet, over sengen eller i børnehøjde ved gulvet. Men det er også oplagt at lave en hel 'sangvæg' derhjemme hos jer, eller du kan mikse med voksenplakater. For hvem siger, at plakatvægge med kunst kun skal være for voksne.

Rammer(Link)

Jeg sælger rammer med glas, men jeg sender dem ikke. De skal hentes hos min shop i Gellerup. Jeg har neutrale rammer i hvid og sort, nogle i farver, så længe lager haves. Jeg bestiller snart nogle i eg, som går til dem alle. Kig på plakaterne og bliv inspireret.