fbpx

Viser alle 6 resultater

Fisk og skaldyr – illustrationer.
Fisk som mine venner har fanget, og en enkelt sjov Kuglefisk fra et museum. Lige til at hænge op i dit køkken eller din stue.

Lækre kunsttryk, signerede og nummererede i flere størrelser. De er nemme at finde rammer til. Alt er illustreret af mig, Anne Birgitte Andersen.

Brug dem som gaver eller værtsgaver til hverdag og eller fest. Det er en anden måde at give en blomst på, som helt sikkert vil blive taget godt i mod. Til naturelskeren, fiskeren – både de ældre og unge, og dem midt i mellem.

De er også perfekte til caféer og restauranter.

75,00 kr.150,00 kr. inkl. moms
150,00 kr.250,00 kr. inkl. moms
150,00 kr.250,00 kr. inkl. moms
75,00 kr.150,00 kr. inkl. moms
75,00 kr.150,00 kr. inkl. moms
150,00 kr.250,00 kr. inkl. moms

Fisk og skaldyr som kunsttryk

Fisk og skaldyr kunsttryk. Spiselige planter fra naturen som kunsttryk. Alle akvarellerne er lavet af mig, Anne Birgitte Andersen. De er gengivet som Giclée-print, kunsttryk af højeste kvalitet på akvarelpapir, signeret og nummeret. Læs mere længere nede.

Kunsttrykkene pynter i et hvert køkken, eller måske på en café eller restaurant.

 


Giv en fisk som gave

Giv en fisk som en akvarel eller en tusch-tegning. Det er en anden måde at gi' blomster på. Brug det til en værtsgave, eller til gaven til dem, der har alt. Og til dem, der elsker naturen. Både unge, ældre og børn elsker at kigge på de her fisk.

 

Saml en fiske og plantevæg af kunsttryk

Du kan samle en hel plante- og fiske-plakatvæg. Du kan vælge, om du vil have i samme størrelse, eller mikse i størrelserne. Begge dele går rigtig fint. Og du kan jo altid mikse med det, du har i forvejen. Illustrationerne fås i formaterne A4 (21x29,7 cm, A5 (21x14,8 cm) og 13x18 cm.

Alle illustrationerne er lavet af Anne Birgitte Andersen.

 

Fiskene er sjove

Fiskene er sjove at kigge på og de passer perfekt sammen med alle mine planteillustrationer. Det er også rigtig fint at mikse tusch og akvarel-tegningerne, og også at mikse med forskellige typer af rammer.

 

Miljøvenligt tryk og papir

Kunsttryk eller Giclée-tryk udtales “zhee-clay”. Illustrationerne trykkes i 9 farver med UltraChrome HD-blæk – miljøvenligt blæk, vandbaseret med en lysægthed fastlagt til ca. 60 år. De trykkes på Hahnemühle 190 g/m² papir, 100% bomuldsfibre. Mat papir med en blød overflade struktur, som kan minde om akvarelpapir og suger blækket på optimal vis, så kunsten er farveægte i mange mange år. FSC-mærket (garanteret bæredygtig skovdrift).

 

Rammer

Jeg sælger rammer med glas, men jeg sender dem ikke. Jeg har i natur og sort, som passer til alle mine mindre illustrationer. De skal hentes i min shop i Gellerup.

Fisk og skaldyr